Tässä ovat Sipoon Kokoomuksen 42 ehdokasta kuntavaaleihin – Noora Karma luopui ehdokkuudestaan

Kokoomuksen paikallisyhdistyksen entiset puheenjohtajat Pasi-Ilkka Väyrynen ja Juha Salo ovat molemmat ehdolla. Salo on pitkäaikainen kunnanvaltuutettu. Crista Lassfolk-Feodoroff

Crista Lassfolk-Feodoroff

Sipoon Kokoomus asettaa kesän kuntavaaleihin yhteensä 42 ehdokasta. Määrä kasvoi viime metreillä kolmella ehdokkaalla, kun mukaan ilmoittautuivat Minna Lindblom, Peter Nortamo, Kadir Turan ja Jaana Korkiala-Långsjö. Yksi ehdokas putosi listalta pois, kun mentalistina tunnettu Noora Karma eli Noora Strömsholm jättäytyi pois, koska hän on muuttamassa Sipoosta Espanjaan.

Kokoomuksen ehdokkaista on naisia 15 ja miehiä 27.

Paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Ritva Tarvainen sanoo olevansa erityisen iloinen siitä, että kokoomus onnistui kasvattamaan ehdokasmääräänsä Sipoossa reippaasti edellisvaaleihin verrattuna.

– Meillä on 40 prosenttia enemmän ehdokkaita kuin viime kuntavaaleissa vuonna 2017. Nyt saimme mukaan aikaisempaa enemmän etenkin yrittäjätaustaisia ja ruotsinkielisiä ehdokkaita, Tarvainen kertoo.

Kokoomuksella on nykyisessä kunnanvaltuustossa 11 kunnanvaltuutettua ja se on Sipoon toiseksi suurin puolue RKP:n jälkeen.

Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat ovat tässä:

Alaterä Tuomas, Asunmaa Jani, Backström Anders, Buddas Pirkko, Gill Sukhdarshan, Haikonen Petri, von Hellens Max, Hyvärinen Jaana, Hänninen Tommi, Härmä Jokke (sitoutumaton), Kajander Anna, Komi Anneli, Kopra Juha, Korkeila-Långsjö Jaana, Korpimäki Reetta, Kosonen Joonas, Laine Jaana, Lehvonen Simo, Lindblom Minna, Lindström Kia, Manninen-Ollberg Marja, Metsoila Markku, Myllynen Mika, Nortamo Peter, Oksanen Ari, Putkuri Jenny, Pärssinen Satu, Rantala Juhani, Rämäkkö Jani, Saarikoski Michael, Salo Juha, Skogster Antti (sitoutumaton), Söderling Anders, Söderqvist Markus, Tamminen Ari, Tapio Pauliina, Tarvainen Ritva, Tiainen Jani, Turan Kadir, Vestman Heikki, Vuoksenranta Suvi ja Väyrynen Pasi-Ilkka.

Juttua on muokattu 5.5.2021 klo 14.45. Lisätty tieto siitä, että Antti Skogster on sitoutumaton ehdokas.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut