Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskustalla on Sipoossa 11 ehdokasta – mukana myös Matti Vanhasen Rauno-veli

Sipoon Keskusta on asettanut kesäkuun kuntavaaleihin 11 ehdokasta, puolueen paikallisyhdistys tiedottaa. Keskustan ehdokkaat ovat Sonja Hällfors, Monika Hämäläinen, Jemina Malin (sit), Hannu Maliniemi, Sonja Pichler-Hirvonen (sit), Helena Rosenberg (sit), Jenni Savolainen, Ulla-Britta Talvitie, Raija Tikkanen, Michaël Vanamo ja Rauno Vanhanen. Viimeksi mainittu tunnetaan myös valtiovarainministeri Matti Vanhasen isoveljenä.

Keskustalla on valtuustossa yksi edustaja, pitkän linjan kunnanvaltuutettu Monika Hämäläinen.

– Lähdemme vaaleihin puolustamaan perheiden, nuorten ja ikäihmisten turvallista arkea. Mielestämme Sipoo saa kasvaa, mutta hallitusti: esimerkiksi kaavoituksessa tulisi suosia pientalorakentamista. Olemme myös huolissamme kunnan taloustilanteesta, joten ehdokkaamme ovat valmiita puolustamaan tasapainoista taloudenpitoa, Hämäläinen summaa tiedotteessa.

Keskustalla on Uudellamaalla yhteensä 490 ehdokasta. Valtakunnallisesti Keskusta lähtee jälleen vaaleihin ehdokasmäärältään suurimpana puolueena. Uudenmaan Keskustan puheenjohtaja ja Sipoon kuntavaaliehdokas Sonja Hällfors on tyytyväinen tilanteeseen.

– Keskustalaiset ovat tehneet suuren työn ehdokashankinnassa ympäri Uudenmaan. Meillä Sipoossa on ehdokasjoukko, jossa on osaajia eri aloilta, ymmärrystä erilaisista elämäntilanteista ja Sipoon tuoretta ja kokeneempaa tuntemusta. Keskusta on hyvä vaihtoehto kuntaan juuri muuttaneille, sekä niille sipoolaisille, jotka haluavat Sipoon talouden olevan vakaalla pohjalla ja perheiden voivan hyvin.