Söderkullassa avautui uusi ruoan noutopiste – verkossa tehdyt ostokset voi nyt hakea ilman kaupassa käyntiä

Ruoka: Verkossa tehdyt ostokset voi nyt noutaa ilman kaupassa käyntiä tai tilata kotiovelle.

Apulaismarketpäällikkö Taija Rantti ja Sonja Melander esittelivät Söderkullan S-marketissa käyttöön otettua uutta ruoan noutopistettä. Ulla Yliherne

Ulla Yliherne

Söderkullan S-markettiin avattiin viime perjantaina uusi ruoan verkkokauppa ja noutopiste.

– Olemme todella innoissamme, sillä tämä on koko Osuuskauppa Varuboden-Oslan ensimmäinen ja koko Suomen mittapuussa S-marketeista järjestyksessään 17. kauppa, jossa on tällainen noutopiste, Söderkullan S-marketin marketpäällikkö Outi Laitinen intoilee.

Uuden palvelun myötä asiakas voi tilata haluamansa ruokaostokset S-kaupat.fi-verkkosivun kautta ja päättää mikä päivä ja mihin kellonaikaan hän ostoksensa noutaa.

Vaihtoehtona on myös valita kotiinkuljetus tiettyyn aikaikkunaan.

– Pääsääntöisesti tänään tehty tilaus, on noudettavissa myymälästä tai toimitettavissa lähialueen koteihin seuraavana päivänä, Laitinen kertoo.

Ruokanoutoja varten Söderkullan myymälän parkkihalliin on rakennettu oma noutopiste, jossa on 20 jääkaappikylmää lokerikkoa ja 20 pakastelokeroa. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa puhelimeensa tekstiviestin, jossa on tieto lokerikon numerosta sekä avauskoodi.

– Samanaikaisesti täytettyinä voi olla 20 lokeroa, koska tilauksesta riippuen jokaiselle asiakkaalle on tarvittaessa käytössä sekä jääkaappi- että pakastelokero. Jääkaappilokeroissa lämpötila on +2,5 -astetta, joten kylmäherkät tuotteet, kuten esimerkiksi tietyt yritit suojaamme lämpöpusseilla, jotta tuotteet säilyvät hyvinä, apulaismarketpäällikkö Taija Rantti kertoo.

Anitta Kiminki ja Sonja Melander lastasivat ruokaostoksia noutopisteen takaosassa. Jääkaappikylmässä tilassa ostokset säilyvät hyvinä. Ulla Yliherne

Söderkullan myymälässä asiakkaiden ruokaostoksien keräämisestä huolehtii alkuvaiheessa kuuden henkilön tiimi.

Rantin mukaan keräilijöitä on kuitenkin tarkoitus kouluttaa lisää kesää kohti.

– Tämä on todella mukavaa ja täysin erilaista kuin esimerkiksi kassalla työskentely. Keräilijänä olen ikään kuin jonkun henkilökohtainen shoppailija, Daniela Suomi kuvailee.

Nouropisteestä löytyy 20 pakastelokerikkoa ja 20 jääkappikylmää lokerikkoa. Ulla Yliherne

Outi Laitinen uskoo noutopisteen olevan odotettu lisä Söderkullan myymälään.

– Koronan myötä ostaminen verkon kautta on selvästi lisääntynyt. Meillekin ensimmäiset kyselyt noutopalvelusta ja kotiinkuljetuksesta tulivat viime keväänä, hän kertoo.

Asiakkaiden verkosta tilaamien ostosten keräämisestä vastaa ainakin palvelun alkuvaiheessa kuuden henkilön tiimi. Ulla Yliherne

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut