Lisätietoja Kaskelantien tulipalosta: Asukkaiden nopealla toiminnalla oli suuri vaikutus siihen, että palo ei päässyt leviämään

Kuvituskuva. Tanja Kuisma

Anne Koski

Alkutietojen mukaan Kaskelantien tulipalossa oli kyseessä suuri rakennuspalo. Päivystävä palomestari Toni Nurmivaara kuitenkin kertoi tehtävältä vapauduttuaan, että minkäänlaista rakennusta ei palanut, ja onneksi tilanne ei ollut ihan niin paha kuin mitä alkutiedot antoivat olettaa.

– Kohteessa paloi kaksi henkilöautoa, jotka olivat rakennuksen vieressä. Palokunta sai estettyä, ettei palo levinnyt rakennuksiin. Siinä oli kyllä suuri vaara, että rakennuksiakin olisi syttynyt, mutta ehdimme ajoissa hätiin.

Tapahtumapaikka oli vanhan maatilan pihapiiri. Palon syttymissyy ei ole selvillä.

– Harrasteajoneuvojen kanssa oli siinä touhuttu jotain. Asukkaiden ansiokas alkusammuttimien käyttö rajoitti palon leviämistä siinä määrin, että palokunta sai hieman enemmän aikaa ehtiä hätiin. Sillä oli todennäköisesti aika merkittävä vaikutus siihen, että palo ei päässyt leviämään, Nurmivaara kertoo.

Tulipalo Kaskelantiellä Sipoossa – kaksi henkilöautoa tuhoutui ja kaksi henkilöä loukkaantui lievästi

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut