Möträskintielle halutaan lisää parkkipaikkoja – "nykyinen määrä on täysin riittämätön"

Möträskintielle toivotaan lisää pysäköintipaikkoja. Kuvituskuva. Ulla Yliherne

Ulla Yliherne

Möträskintielle, lähelle Pilvijärveä tulisi saada lisää parkkipaikkoja. Tätä mieltä on tuore valtuustoaloite, jonka takana on Kokoomuksen valtuustoryhmä.

– Möträskintien varressa (Möträskintie 68) on noin 20 auton parkkipaikka, josta on lyhyt kävelymatka Pilvijärven eteläpäähän. Kesäisinä päivinä, varsinkin viikonloppuisin, parkkipaikkojen määrä on täysin riittämätön ja autoja jätetään vaarallisesti tien varteen, jossa parkkeerauskiellon vuoksi sakotus on monelle ikävä yllätys, aloitteessa todetaan.

– Turvallisuuden parantamiseksi ja Sipoon hyvän palvelukulttuurin osoittamiseksi, pyydämme lisäämään reippaasti parkkipaikkojen määrää Möträskintie 68 kohdalla.

Aloitteen mukaan lisää parkkipaikkoja tarvitaan Pilvijärven luonnonsuojelualueen takia, josta on tullut suosittu retki- ja virkistyskohde.

– Pilvijärven kuntopolku pitkospuineen kiertää ympäri koko Pilvijärven ja sen suosio on kasvanut suureksi kauniiden järvimaisemien ja korkeiden kallioiden vuoksi. Pilvijärven eteläranta, upeine kallioineen, on myös suosittu koirien uintipaikka, aloitteessa sanotaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut