Osallistuitko Seasong Race -tapahtumaan Sipoossa? Paikalla olleet altistuneet mahdollisesti koronalle

Café Seasong Race-tapahtumaan mantereelta käsin osallistuneita kehotetaan seuraamaan vointiaan. Arkistokuva. Riitta Ketola

Ulla Yliherne

Sipoon Norrkullalandetissa Café Seasong Race -tapahtumaan lauantaina 19. kesäkuuta mantereelta käsin osallistuneita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan.

Sipoon kunta tiedottaa, että tapahtumaan osallistuneet ovat voineet altistua koronavirukselle. Mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua lauantaina 19. kesäkuuta kello 13–15 Café Seasongissa, Norrkullalandetin mökkikylässä.

Kunta kehottaa hakeutumaan heti koronatestiin mikäli lieviäkin koronavirukseen viittaavia oireita ilmenee. Testin tulosta tulee odottaa kotona.

Koronaviruksen aiheuttamia oireita ovat muun muassa päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha tai nenän tukkoisuus, yskä, hengenahdistus, voimakas väsymys, lihaskivut, kurkkukipu tai kurkun karheus, kuume, pahoinvointi, oksentelu sekä ripuli.

Ajan koronavitustestiin voi varata joko netistä Koronabotin kautta tai soittamalla arkisin kello 8–16 Sipoon terveyskeskuksen numeroon 09 2353 6001 ja muina aikoina Päivystysapu-puhelinpalveluun 116 117.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut