Vuoden soitetuin biisi olikin Epäröimättä hetkeekään

Toisin kuin Teosto viime viikolla kertoi, soitetuin kotimainen kappale oli viime vuonna Epäröimättä hetkeekään. Laulun esittävät Elastinen ja Jenni Vartiainen. Kappaletta esitettiin radiossa, televisiossa ja keikoilla kaikkiaan peräti 12 300 kertaa.

Viime viikolla Teosto kertoi, että vuoden 2020 soitetuin kappale olisi Behmin Hei rakas. Se on kuitenkin tilastoissa toisena.

Virheellinen tieto johtui Teoston mukaan siitä, että Epäröimättä hetkeekään oli kirjoitettu tilastoissa kahdella eri tavalla.

Epäröimättä hetkeekään soi koko vuoden 2020 ajan erityisesti kaupallisilla radiokanavilla. Jo aiemmin on kerrottu, että kappale on ollut kaupallisilla radiokanavilla kaikkien aikojen eniten yhden vuoden aikana soinut biisi.

Kappale keräsi viime vuonna myös eniten tekijänoikeuskorvauksia.

Epäröimättä hetkeekään nousi radioiden viime vuoden soitetuimmaksi kotimaiseksi – tanssilavoilla puolestaan haastaja on kaikille tutun ikivihreän kintereillä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut