Vielä ehtii Sipoon päiväleireille sirkuksen, elokuvan, musiikin tai parkourin pariin

Jos tekemisen puute vaivaa koululaisten viimeisiä lomapäiviä, voi aktiviteettia hakea ensi viikon päiväleireiltä.

Vapaita paikkoja on vielä sekä sirkustyöpajassa että elokuva/musiikki/parkour-leirillä 2.–6. elokuuta.

Sipoon opiston sirkustyöpaja on kaksikielinen kurssi ja tarkoitettu vuonna 2012–2014 syntyneille lapsille. Ohjelmassa on muun muassa tutustumista sirkukseen leikin kautta käyttäen erilaisia sirkusvälineitä, kuten hulavanteita, jongleerauspalloja ja huiveja käyttäen.

Ohjaajana toimii esiintyjä ja sirkustaiteilija Tea Tingria eli Tea Malmström. Toinen opettaja on Inka Järvelä. Sirkustyöpaja järjestetään Kyrkoby skolan liikuntasalissa, joten mahdollinen sadesää ei haittaa. Työpajan netti-ilmoittautuminen on sulkeutunut, mutta paikkoja voi kysellä puhelimitse Sipoon opistolta.

PopUp-yhdistyksen yhdistetylle elokuva-, musiikki- ja parkour-leirille on myös vielä tilaa. Leiri on tarkoitettu yli 7-vuotiaile koululaisille.

Oman valinnan mukaan voi osallistua joko yhteen toimintaan tai kokeilla sekä elokuvaa, parkouria että musiikkia. Soittimina ovat viulu, klarinetti ja rummut.

Leiri järjestetään Nikkilän Sydämellä, Sipoon koulukeskuksen liikuntasalilla ja Sipoon monitoimitalolla.

Parkour-leirillä opetellaan motorisia taitoja vähän erilaisilla tavoilla, kuten kierimällä, hyppimällä, kiipeilemällä ja esteitä ylittämällä. Liikkeitä harjoitellaan erilaisilla temppuradoilla, joiden rakentamiseen ja purkamiseen leiriläiset saavat osallistua.

Elokuvan saralla tehdään muun muassa musiikkivideoita tai omia projekteja, kuten legoanimaatioita. Musiikkileirille voi tulla sekä aivan aloittelijana kokeilemaan soitinta että jo ennestään harrastaneena.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan PopUp ry.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut