Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoo järjestää tutustumisiltoja uusille sipoolaisperheille elokuussa

Oletko uusi lapsiperheellinen sipoolainen ja haluaisit tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin? Elokuun 18. ja 25. päivinä siihen on mahdollisuus kunnan perhepalveluiden ja seurakuntien järjestämissä tutustumisilloissa.

Tervetuloa Sipooseen -illat ovat suunnattu etenkin paikkakunnalle vastikään muuttaneille perheille, mutta myös pidempään asuneet ovat tervetulleita mukaan, kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Ideana on, että illanvietossa perheet voivat tutustua muihin lapsiperheisiin ja saada tietoa Sipoossa tarjolla olevista lapsiperheiden palveluista. Illat järjestetään ulkona paikoilla, joissa on myös turvalliset leikkipaikat perheiden pienimmille.

Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 18.8. klo 17–19 Söderkullan kirkolla osoitteessa Neiti Miilin tie 2. Toinen tapaaminen on seuraavan viikon keskiviikkona 25.8. klo 17–19 Nikkilän seurakuntatalolla Iso Kylätie ykkösessä.

Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tapahtumissa on tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Tutustumisillat järjestetään säävarauksella. Jos sataa runsaasti, tilaisuus perutaan.