Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoonlahden koulussa uusi koronatartunta – altistuneita noin 70

Sipoonlahden koulun oppilaalla on todettu koronavirustartunta. Kunta tiedottaa oppilaan olleen koulussa taudin tartuttavuusaikana viime viikolla. Nyt hänet on asetettu eristykseen.

Tartunnan takia noin 70 koulun oppilasta ja muutama koulun henkilökuntaan kuuluva on voinut altistua tartunnalle.

– Kaikkiin mahdollisesti altistuneisiin oppilaisiin ja heidän huoltajiinsa on oltu yhteydessä viikonloppuna Wilman kautta tai puhelimitse, ja heidät asetetaan karanteeniin. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, ei kontaktia tartunnan saaneeseen ole ollut, kunta kertoo tiedotteessa.

Myöskään samassa koulurakennuksessa toimivien esikoulujen, Söderkulla skolan ja Leppätien koulun Miilin toimipisteen oppilaat eivät kunnan mukaan ole altistuneet.

Kunta tiedotti 11. elokuuta, että Sipoonlahden koulun henkilökunnan jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Noin 20 altistunutta oppilasta asetettiin tällöin karanteeniin.

Kunnan tiedotteen mukaan nyt todetulla oppilaan tartunnalla ei ole yhteyttä aikaisempaan elokuun tartuntatapaukseen.

Kunta muistuttaa jälleen kaikkia sipoolaisia hakeutumaan koronavirustestiin, jos ilmenee vähäisiäkään koronavirukseen viittaavia oireita. Ajan näytteenottoon voi varata itse Koronabotin kautta tai soittamalla arkisin klo 8–16 Sipoon terveyskeskukseen numeroon 09 2353 6001 ja muina aikoina Päivystysapu-puhelinpalveluun 116 117.