RKP:n vallanjaossa nimet selvillä – ääniharava Kaj Lindqvist jatkaa kunnanhallituksen puheenjohtajana

Kunnanhallituksen puheenjohtajana jatkava Kaj Lindqvist oli kuntavaaleissa RKP:n äänikuningas 381 äänellä. Jouni Lampinen

Crista Lassfolk-Feodoroff

Sipoon suurin valtuustopuolue RKP tiedottaa valinneensa henkilöt puolueen saamiin luottamustehtäviin. Valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi RKP esittää Sipoon paikallisosaston puheenjohtajaa Kicka Lindroosia, jota ehdotetaan myös varapuheenjohtajaksi kunnanhallituksen maankäyttöjaostoon, jonka jäseniksi esitetään Clara Lindqvistia ja Karl-Erik Oljemarkia.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi RKP esittää Thomas Sundströmiä.

Kunnanhallituksen puheenjohtajana on jatkamassa Kaj Lindqvist. Uusiksi jäseniksi kunnanhallitukseen puolue esittää Micaela Römania, Tom Sundbäckiä ja Carola Juseliusta.

Sivistysvaliokunnan puheenjohtajaksi esitetään Charlotta Engblomia, joka on myös valittu RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajaksi ensimmäiseksi vuodeksi. Sivistysvaliokunnan jäseniksi ehdotetaan Mari Bergiä ja Hans-Peter Lindgrenia. Suomenkielisen koulutusjaoston jäseneksi on ehdolla Arild Moen. Ruotsinkieliseen koulutusjaostoon esitetään puheenjohtajaksi Caroline Högeliä sekä jäseneksi Christoffer Hällforsia. Sivistysvaliokunnan vapaa-ajanjaostoon ehdotetaan jäseneksi Rune Packalénia.

Tekniseen valiokuntaan ehdotetaan puheenjohtajaksi Tim Kankfeltia sekä jäseneksi Laura Günsberg-Sandströmia. Rakennus- ja ympäristövaliokuntaan ehdotetaan Martin Anderssonia varapuheenjohtajaksi sekä Mia Wikströmia jäseneksi.

Sipoon Vesi -liikelaitoksen johtokuntaan ehdotetaan Stefan Sandströmia puheenjohtajaksi ja Maria Forssia jäseneksi.

Kunnanhallituksen elinkeinojaostoon ehdotetaan varapuheenjohtajaksi Tanja Åkerfeltia sekä jäseneksi Jonas Lindströmia.

Sosiaali- ja terveysvaliokuntaan RKP:n valinta ovat Bodil Weckström ja Henrik Gustafsson. Sosiaali- ja terveysvaliokunnan yksilöjaostoon esitetään Simon Sällströmia.

Valtuusto päättää luottamustehtävien jaosta ensimmäisessä kokouksessaan 30. elokuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut