Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palvelutalo Elsien ravintola on taas auki

Palvelutalo Elsiessä sijaitseva ravintola on jälleen toiminnassa. Kunta teki 250-neliöisestä ravintolasta vuokrasopimuksen uuden yrittäjän kanssa jo toukokuussa, joten asiakkaat ehtivät ihmetellä, eikö uutta ravintolaa tulekaan. Ravintola oli tyhjillään lokakuusta 2020 lähtien edellisen yrittäjän lopetettua toimintasa.

Yrittäjäksi nyt ryhtynyt Karin Ekström kertoo kunnan tiedotteessa kesän menneen ravintolan kuntoon laittamisessa ja paperitöitä tehdessä. Uuden ravintolan nimi on Haarukka & Veitsi. Kunnan tiedotteen mukaan ravintola tarjoaa aamiaista ja terveellistä ruokaa.

– Terveyttä edistävillä ruokavaihtoehdoilla tarkoitetaan yleisten ravitsemusohjeiden mukaisia ruokia, joilla on positiivinen vaikutus ihmiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa siis monipuolista ruokavalikoimaa, jossa on riittävästi mm. kasviksia, vihanneksia, kuituja ja hyviä rasvoja. Tämä on tärkeä asia ravintolalle, joka on osa palvelutaloa, Sipoon kunnan asiakaspalvelupäällikkkö Henna Martikainen tarkentaa Sipoon Sanomien pyynnöstä.

Palvelutalo Elsien omistavat Sipoon palvelutalosäätiö ja Sipoon kunta. Ravintolapalvelu on kaikkien käytettävissä.