Sipoolaisilla elokuussa yli 70 uutta tartuntaa – walk in -rokotuksia jaetaan torstaina Söderkullassa

Torstaina Söderpointista voi hakea ilman ajanvarausta niin ykkös- kuin tehosterokotteen. Anton Soinne

Sipoolaisilla todettiin elokuun aikana yli 70 laboratoriotestein vahvistettua koronavirustartuntaa.

Määrä on selvästi enemmän kuin esimerkiksi kesäkuussa, jolloin Sipoossa raportoitiin 35 uutta tartuntaa.

THL:n mukaan Sipoossa oli elokuunkuun lopussa kirjattu 543 tartuntatapausta. Määrä on koko pandemian ajalta.

Elokuun loppuun mennessä ensimmäisen annoksen koronarokotetta oli saanut 71,6 prosenttia sipoolaisista. Heistä 51,1 prosentille on annettu myös tehosterokote.

Sipoon kunta antaa koronarokotteita ilman ajanvarausta torstaina 2. syyskuuta kello 14.30–16.30 Söderkullassa. Rokotuspiste sijaitsee Söderpointissa (Terveystie 2, apteekin takapuolella).

Walk in-vastaanotolle voi mennä ottamaan niin ensimmäisen rokoteannoksen kuin tehosterokotteenkin. Tehosterokotuksen antamisen edellytys on, että ensimmäisestä rokoteannoksesta on ehtinyt kulua vähintään kahdeksan viikkoa.

Vastaanotto on avoin kaikille Sipoossa rokotusvuorossa oleville, eli 12 vuotta täyttäneille ja kaikille sitä vanhemmille sipoolaisille.

Söderpointin rokotuspisteellä jonottaminen rokotukseen tapahtuu pääosin ulkona. Kunta toivoo myös, että rokotuspisteelle tulevat vain rokotukseen tulijat, ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut