Sipoon Sanomien ja Uusimaan mediamyynti vahvistui paikallisilla kasvoilla

Mediamyynti: Uusin voimin kohti syksyä. Monikanavaisuus ja ratkaisukeskeisyys innostavat.

Sipoolainen Ronja Hotti ja porvoolainen Tiina Kemppainen vahvistavat Etelä-Suomen Median mediamyyntiä. Outi Paappanen

Inka Töyrylä

Sipoon Sanomien ja sanomalehti Uusimaan mediamyynti on vahvistunut, kun pitkäaikaiset konkarit Marjo Nurkkala ja Tiina Seppänen saivat rinnalleen Ronja Hotin ja Tiina Kemppaisen.

Hotti työskentelee pääosin Sipoossa ja Kemppainen Porvoossa.

– Mutta myymme tarpeen mukaan ristiin ja autamme kaikki neljä toisiamme, eli tulemme tutustumaan asiakkaisiin niin Porvoossa, Sipoossa, Loviisassa kuin Pyhtäälläkin, Kemppainen kertoo.

Hotti tuli taloon elokuun alussa.

– Pääpaikkani on Sipoon Sanomat. Paljon on ollut uutta opittavaa, tykkään tästä todella paljon.

Kemppainen puolestaan aloitti työnsä Uusimaassa kesäkuun alussa.

Tärkeintä on saavuttaa luottamus ja löytää oikeat ratkaisut.

– Odotan innolla syksyn alkua. Monet asiakkaat ovat vielä olleet lomalla, joten työ alkaa konkretisoitumaan toden teolla vasta nyt, kun asiakassalkku alkaa kasvamaan, Kemppainen sanoo.

Hotti laskeutui pilvistä maan pinnalle aloittaessaan mediamyyjänä Sipoon Sanomissa.

– Olen taustaltani Finnairin lentoemäntä ja palvelukouluttaja. Minulla on matkailurestonomin koulutus, mutta innostuin jo opiskeluaikana kovasti markkinoinnista ja suoritin markkinoinnin opintoja yliopistolla. Jatkoin sen opiskelua vielä lentotyön ohellakin, Hotti kertoo.

Kun lentoala pysähtyi koronan myötä kuin seinään, oli alan vaihto myyntityön pariin Hotille luonteva. Ennen mediamyyjänä aloittamistaan Sipoossa asuva Hotti teki myyntityötä toisaalla.

– Vaikka maisemat eivät vaihdu yhtä tiuhaan kuin aikaisemmin, on tässä yllättävän paljon samaakin, kuin lentotyössä. Molemmat työt ovat nopeatempoisia ja ihmisen kohtaaminen on tärkeässä roolissa. Yritysten kanssa työskentely ja mediamyynnin monialaisuus kiehtovat minua kovasti. Sipoo on kuntana maanläheinen, mutta tarpeeksi lähellä kaupunkielämää. Täällä on paljon mahdollisuuksia.

Kemppainen puolestaan ehti työskennellä myynnin eri tehtävissä tasan 20 vuotta Tallink-Siljalla Helsingin Länsisatamassa ennen Uusimaahan siirtymistään.

– Olen asunut Porvoossa jo 16 vuotta, joten iloitsen suuresti lyhyestä työmatkasta! Päivään jää nyt paljon enemmän aikaa. Vaikka Tallink-Silja on organisaationa hyvin erilainen kuin Etelä-Suomen Media, on työssä tietyllä tavalla paljon samaakin. Näkökulma on ehkä erilainen, mutta tavoitteet ovat samat. Tärkeintä on saavuttaa luottamus, löytää oikeat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa ja miettiä asiakkaan parasta. Asiakkaan tyytyväisyys palkitsee ja luo minulle onnistumisen tunteen, Kemppainen pohtii.

Vaikka Kemppaisella on vahva tausta myyntityön parissa, on media-ala hänelle uutta.

– Uuden oppiminen ja digitaaliset kanavat houkuttelevat minua. Monikanavainen myynti on kiinnostavaa. On mielenkiintoista hakea yritykselle oikeita ratkaisuja, missä kaikissa kanavissa on syytä näkyä. Jos tänä päivänä näkyy vain yhdessä kanavassa, jää osa ihmisistä auttamatta tavoittamatta.

Vastapainoa hektiselle arjelle molemmat mediamyyjät hakevat luonnosta.

– Lenkkeilen ja käyn jumpassa. Meillä on myös mökkiprojekti Sulkavalla, Saimaan rannalla, jossa kuluu paljon aikaa koko perheen kesken. Perheeseemme kuuluvat mies, 13- ja 15-vuotiaat lapset sekä ragdoll-kissa, Kemppainen kertoo.

Avomiehensä sekä kissan ja koiran kanssa Sipoossa asuvan Hotin harrastukset noudattelevat samaa linjaa.

– Vapaa-aika kuluu pitkälti koiran kanssa ulkoillessa sekä hevosharrastuksen parissa. Olen ulkoilmaliikkuja. Luonnossa ajatukset pääsevät katkolle muusta arjesta.

Etelä-Suomen Media

Etelä-Suomen Media on osa mediatalo Keskisuomalaista.

Etelä-Suomen Median itäiseen lehtiryhmään kuuluvat Uusimaa, Sipoon Sanomat, Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti.

Mainostaja-asiakkaita palvellaan monikanavaisesti.

Printti- ja digimedian lisäksi myyntitarjoamassa olevia mahdollisuuksia ovat muun muassa erilaiset ulkomainontamediat, kuten digitaalinen bussimedia, joka on käytössä Porvoon ja Loviisan pikavuoroissa, sekä yksinoikeudella Neste-huoltamoiden mittarikenttänäytöt.

Lisätietoja mediamyynnistä sekä yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.sipoonsanomat.fi > asiakas.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut