Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoolainen käsityöryhmä tempaisee jälleen – tarkoituksena kutoa yli 230 villasukkaparia viisivuotiaille

Mitäpä olisikaan talvi ilman villasukkia. Sipoolaisen käsityöryhmä Virkborgin uusin tempaus on Lahjoita lankoja ja ilahduta sipoolaisia lapsia – lankakeräys, jonka päämäärä on neuloa tikutella jokaiselle sipoolaiselle 235 viisivuotiaalle omat villasukat.

Virkborg ja Sipoon kunnan lastenneuvola keräävät hanketta varten lahjoituksena villasukkalankoja syyskuun alusta 15. lokakuuta saakka. Värillä ei ole väliä, vaan kaapin perällä lojuvat kerät, vajaatkin, voi tuoda Nikkilään Sipoon pääkirjaston tai Söderkullan kirjaston lankakeräyskoreihin.

Kaikkein lämpimintä on tietenkin aito, sataprosenttinen lampaanvilla, mutta sukkalangoiksi suositellaan sekoitelankoja, sillä ne kestävät kulutusta.

– Sopivimpia ovat lankakerät, joissa on esimerkiksi 75 prosenttia villaa ja 25 prosenttia polyamidia. Tällaisia ovat esimerkiksi 7 veljestä tai Nalle, kerrotaan kunnan tiedotteessa.

Sipoon lastenneuvola jakaa sukat vuoden 2022 aikana viisivuotistarkastuksen yhteydessä.

Virkborgissa on mukana viitisentoista naista, jotka kokoontuvat koronatilanteen salliessa kahdesti kuussa, Söderkullan kirkon aulassa ja Nikkilän kirjaston lukusalissa.

– Mukaan voi tulla paikan päälle tai voi osallistua etänä kotoa käsin, kertoo Virkborgin puuhanainen Rosita Gustafsson-Nyman. Lisätietoja numerosta 040 503 0108.

Lue myös: Nikkilän pupuympyrän salainen koristelija selvisi – "Nyt mietimme missä kukista olisi iloa talvella"

Lue myös: Virkborg-ryhmä neuloi yli 300 paria junasukkia Sipoon vauvoille – "Haluamme tuottaa iloa sipoolaisille"

Lue myös: Virkborg-ryhmä valmisti 20 joulupakettia Kårkullan kehitysvammaisille – lahjoja syntyi niin taiteelliselle miehelle kuin tyylikkäälle rouvalle