Riikka-Maria Yli-Suomu Keudan johtoon

Riikka-Maria Yli-Suomu Keuda

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän Keudan johtajaksi on valittu Riikka-Maria Yli-Suomu. Hän työskentelee nyt Omniassa liiketoimintajohtajana.

Keudan uuden johtajan valitsi yhtymävaltuusto kokouksessaan keskiviikkona. Riikka-Maria Yli-Suomu sai virkavaalissa 14 ääntä. Kuntayhtymän johtaja valittiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Koeaika virassa on kuusi kuukautta.

Keudan johtovirkaa haki 20 hakijaa. Heistä hakemuksien ja videohaastattelujen perusteella valittiin jatkoprosessiin kahdeksan. Haastattelujen perusteella henkilöarviointeihin eteni kolme hakijaa.

– Valinta oli oikea. Kaikki kolme olisivat olleet hyviä johtajia Keudaan. Riikka-Maria on kuitenkin tähän aikaan oikea henkilö, yhtymävaltuuston puheenjohtajana toimiva Aarno Järvinen Tuusulasta sanoo.

Uusi kuntayhtymän johtajan aloittaa työssään sopimuksen mukaan. Virantäytössä on kuukauden valitusaika.

Yhtymävaltuustossa Järvenpään kaupungilla, Keravan kaupungilla ja Tuusulan kunnalla on neljä edustajaa. Mäntsälän sekä Nurmijärven kunnilla on kummallakin kolme edustajaa, Sipoon kunnalla on kaksi edustajaa ja Pornaisten kunnalla yksi.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut