Sipoon lukiolaiset ja keudalaiset eivät innostuneet pop up -rokotuksista – vain harva otti piikin

Sipoon lukion, Sibbo gymnasiumin ja Keudan oppilaat eivät innostuneet pop up -rokotuspisteestä omassa oppilaitoksessa. Riitta Ketola

Tällä viikolla koronarokotteen antajat jalkautuivat Sipoossa myös paikan päälle Sibbo gymnasiumin sekä Sipoon lukion ja Keudan tiloihin, missä opiskelijoille on tarjottu mahdollisuutta ottaa koronarokote pop up -rokotuspisteellä omassa oppilaitoksessa.

Rokottautuminen oman oppilaitoksen pop up -pisteellä houkutteli kuitenkin vain muutamia yksittäisiä opiskelijoita, kerrotaan Sipoon kunnan tiedotteessa.

– Kysyntää oppilaitoksen pop up -pisteellä rokotteen ottamiseen ei näyttäisi juurikaan olevan ainakaan tässä vaiheessa rokottamista Sipoossa, joten pop up -toimintaa toisen asteen oppilaitoksissa ei ole suunnitteilla jatkaa tässä vaiheessa tämän viikon jälkeen, kertoo sosiaali- ja terveystoimen johtaja Leena Kokko.

Kaikista sipoolaisista 71,8 prosenttia on saanut ensimmäisen koronarokotteen ja 52,9 prosenttia on ehtinyt saada kaksi rokoteannosta.

16-29-vuotiaista sipoolaisista on rokotettu yli 65 prosenttia ja 12-15-vuotiaista yli 70 prosenttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut