Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Walk-in-koronarokotusvastaanotot jatkuvat lauantaisin Nikkilässä

Ajanvarauksettomia koronarokotusvastaanottoja järjestetään jatkossa aina lauantaisin sosiaali- ja terveysasemalla Nikkilässä klo 12-14. Walk-in-vastaanotot jatkuvat lauantaisin niin kauan kun kävijöitä riittää, kerrotaan Sipoon kunnan tiedotteessa.

– Ensimmäiset walk-in-vastaanotot saivat suuren suosion ja niissä innostui rokottautumaan jopa lähes sata kävijää per vastaanottokerta. Sittemmin innostus on tasaantunut, ja kävijöitä on ollut muutamia kymmeniä vastaanottokertaa kohti, sosiaali- ja terveystoimen johtaja Leena Kokko kertoo.

– Tarjoamme jatkossa mahdollisuutta rokottautua ajanvarauksettomasti lauantaisin sosiaali- ja terveysasemalla kunnes käynnit tyrehtyvät. Siinä vaiheessa walk-in-vastaanottojen lopettamisesta ilmoitetaan erikseen.

Söderkullan rokotuspisteeseen Söderpointtiin ei toistaiseksi ole suunnitteilla uusia walk-in-vastaanottoja. Jos niitä järjestetään vielä jatkossa, niistä tiedotetaan erikseen.

Ajanvarauksessa on edelleen tarjolla runsaasti rokotusaikoja lähiviikoille niin Nikkilän kuin Söderkullan rokotuspisteisiin.

Tulevat walk-in-koronarokotusvastaanotot: Jokaisena lauantaina klo 12-14 Nikkilän sosiaali- ja terveysaseman P-kerroksessa, Fysioterapian käytävällä, huoneessa numero 3.

Walk-in-vastaanotolle voi tulla ottamaan niin ensimmäisen rokoteannoksen kuin tehosterokotteenkin. Tehosterokotuksen antamisen edellytys on, että ensimmäisestä rokoteannoksesta on ehtinyt kulua vähintään 8 viikkoa.

Vastaanotto on avoin kaikille Sipoossa rokotusvuorossa oleville, eli 12 vuotta täyttäneille ja kaikille sitä vanhemmille sipoolaisille.

Walk-in-vastaanotoille saapuvat saavat vuoronumeron ja rokotuksia annetaan asiakkaiden saapumisjärjestyksessä.

– Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja tarvittaessa odottamaan omaa vuoroa ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että rokotuspisteelle tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana. Tulethan rokotukseen vain täysin terveenä, Leena Kokko muistuttaa.