Osaaminen näkyviin

Sipoon opiston markkinointi ja projektisihteeri Joanna Kopra ja vararehtori Pirjo Pentti iloitsevat siitä, että osaamisviikot tarjoavat välineitä tunnistaa ja kartoittaa osaamistaan. Mia Tadic

Mia Tadic

Osaamista kertyy pitkin elämää, ja suurin osa siitä on sellaista, jota ei mitata opintotodistuksina tai suorituksina. Omaa osaamistaan voi kartoittaa Osaaminen näkyviin -teemaviikon materiaaleilla, jotka on koottu Sitran verkkosivuille. Myös Sipoon opisto on mukana teemaviikoilla, jotka jatkuvat 12. syyskuuta saakka.

– Osaamisviikoilla pyritään sanoittamaan omaa osaamista. Esimerkiksi ystävien kesken voisi ruveta miettimään, mitä kaikkea osataan, vinkkaavat vararehtori Pirjo Pentti ja markkinointi- ja projektisihteeri Joanna Kopra.

– Osaamisen tunnistamisesta kumpuaa paljon hyvää.

Työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä syntynyt osaaminen voi olla joskus itseltäkin piilossa. Oman osaamisen kartoittaminen puolestaan edistää hyvinvointia ja voi auttaa työllistymään.

Viikkoja ovat suunnitelleet yhteistyössä Sitran kanssa Kansalaisopistojen liitto KoL ja Opintokeskus Sivis.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut