Infotilaisuus "veneiden Uberista" kiinnostuneille sipoolaisveneilijöille verkossa perjantaina

Palvelu: Kaikille avoimeen tilaisuuteen voi osallistua verkossa perjantaina.

Sipoon Sanomien kesälehdessä esitelty"veneiden Uber" eli Bout.fi ottaa uutta jalansijaa Sipoossa. Avuksi tulevat nyt Sipoon kunta ja Porvoon kaupunki sekä kehitysyhtiöt Posintra ja Keuke. Paikallisten veneilijöiden mukaan saamiseksi järjestetään Online infotilaisuus BOUT-veneenkuljettajille tai asiaa miettiville. Tilaisuus on verkossa perjantaina 17. syyskuuta kello 10–11.30

Bout Oy:n Teemu Terttunen kertoo alustasta ja sen mahdollisuuksista paikallisille ammattiveneilijöille. Traficomin johtava asiantuntija Kimmo Patrakka puolestaan avaa viranomaisnäkökulmaa ja vastaa osallistujien kysymyksiin.

Infoon osallistuvat myös kehitysyhtiöt Posintra ja Keuke, jotka auttavat halukkaita veneily-yrittäjiä rakentamaan kannattavaa liiketoimintaa myös uuden BOUT-myyntikanavan kautta. Tilaisuuteen voi ilmoittautua kunnan verkkosivuilla osoitteessa tapahtumat.sipoo.fi.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut