Näiden rivipoliitikkojen sana painaa Sipoossa – kunnanhallitukseen nousseet mukaan jaostoihin ja valiokuntiin

Sipoon uusi kunnanhallitus on nimennyt edustajansa valiokuntiin ja jaostoihin. Paikkoja oli jaossa kymmenen. Sosiaali- ja terveysvaliokuntaan valittiin RKP:n Micaela Röman, vapaa-ajanjaostoon Tom Sundbäck sekä Sipoon Veden johtokuntaan Carola Juselius, joka valittiin myös nuorisovaltuustoon.

Kokoomuksen Antti Skogster valittiin edustajaksi sivistysvaliokuntaan, Ritva Tarvainen valittiin ruotsinkieliseen koulutusjaostoon, tekniseen valiokuntaan Marja Manninen-Ollberg sekä rakennus- ja ympäristövaliokuntaan Tommi Hänninen. Perussuomalaisten Jenni Lastuvuori valittiin suomenkieliseen koulutusjaostoon, SDP:n Tapio Virtanen maankäyttöjaostoon ja vihreiden Marketta Mattila elinkeino- ja työllisyysjaostoon

Sipoossa kunnanhallitus johtaa kunnan hallintoa ja valmistelee valtuustossa käsiteltävät asiat valiokuntien esitysten pohjalta. Se panee valtuuston päätökset täytäntöön, valvoo kunnan etua ja edustaa kuntaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut