Sipoonkorven kävijöille 50 uutta parkkipaikkaa – Korvenportissa ja Kuusijärvellä juhlitaan 9.10.

Korvenportin parkkipaikka valmistuu Knutersintien varteen. Arkistokuva. Mia Tadic

Crista Lassfolk-Feodoroff

Pysäköintiongelmat vähenevät lokakuussa Sipoonkorvessa retkeileviltä, kun Korvenportin uusi pysäköintialue valmistuu osoitteessa Knutersintie 256. Paikkoja tulee viidellekymmenelle autolle ja kahdelle linja-autolle.

Pysäköintialueelta tulee lähtemään opastein merkitty uusi polku, joka vie suoraan läheiselle, uimakelpoiselle Fiskträskin järvelle Sipoonkorpeen.

Sipoonkorven uuden pysäköintialueen avajaisia, ja samalla kansallispuiston 10-vuotisjuhlaa, juhlitaan Korvenportissa lauantaina 9. lokakuuta kello 12.30–15, tiedottaa Sipoon kunta.

Avajaiset ovat avoimet yleisölle ja ohjelmassa on mm. Metsämieli-rastirata, metsäjumppaa sekä tuote-esittelyjä. Paikan päällä voi myös tavata Sipoon kunnan oman maskotin eli Sibbe-suden.

Korvenportin avajaisten lisäksi Metsähallitus, Vantaan kaupunki ja Sipoon kunta kutsuvat retkeilijät ja ulkoilijat Vantaan hyvinvointiviikon Portti luontoon - retkeilytapahtumaan Kuusijärvelle, jossa pääsee myös juhlistamaan Sipoonkorven 10-vuotissynttäreitä samana päivänä 9.10. kello 11–15.

Juhlapäivän kunniaksi Sipoonkorpeen pääsee maksutta sukkulabussilla. Bussilinjan kyytiin voi hypätä juhlapäivän aikana maksutta miltä tahansa bussin pysäkiltä. Aikataulut ja bussin reitin ovat visitsipoo-verkkosivuilla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut