Nevaksen vilkas rekkaliikenne ihmetyttää asukkaita – kunnan mukaan kaiken pitäisi olla ok

Kuvituskuva. LAURA OJA

Crista Lassfolk-Feodoroff

Nevaksen alueen vilkas rekkaliikenne ihmetyttää joitain asukkaita. Alueella on käynnissä laajan asemakaava-alueen toteuttaminen.

– Lisäksi lähialueilla on vireillä muita prosesseja, joten laajemmalla alueella lienee siis tällä hetkellä monta toimijaa, mikä tekee Nevaksen lähialueen liikenteestä varmasti vilkkaan, rakennusvalvontapäällikkö Ulla-Maija Upola sanoo.

Rakennusvalvonta on myöntänyt Nevaksen lomakylälle maisematyöluvan, joka on nyt toteutuksen alla. Loma-asuntojen rakentaminen on luvitettu ja osittain alkanut. Tekninen valiokunta on hyväksynyt asemakaavan katualueiden suunnitelmat , joiden rakentaminen on myös käynnissä. Lisäksi kaava-alueen ulkopuolelle jäävällä kiinteistöllä etelässä on käynnissä kantojen varastointialueen ennallistamistoimet ja talousmetsään liittyviä toimenpiteitä. Ympäristövalvonnalla ei ole tilannekatsaukseen lisättävää.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut