S–V:n voimamies Ben Olenius punnersi Sipooseen SM-kultaa ja pronssia

If Sibbo-Vargarnan voimannostaja Ben Olenius loisti viikonloppuna klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailuissa Tammelassa. Olenius voitti kisoissa sekä kultaa että pronssia alle 120-kiloisten painoluokassa.

Suomen mestaruuden Olenius voitti yli 40-vuotiaiden miesten sarjassa yli 200 kilon penkkipunnerruksessa lauantaina. Kisamenestys jatkui sunnuntaina penkkipunnerruksen avoimen luokan SM-pronssilla. Mitalisaalis oli sattumalta juuri sellainen, mitä mieheltä oli treeneissä vaadittu.

– Se oli vähän niin kuin vitsi vain, mutta kisathan menikin sitten niin hyvin kuin vain voi mennä, Olenius iloitsee.

Hän oli ainoa kisoihin osallistunut S-V:n edustaja.

Kisoihin osallistui myös S-V:n kasvatti Emmeth Törrönen, joka voitti lauantaina juniorien SM-kultaa naisten 76 kg:n painoluokassa SE-tuloksella ja sunnuntaina hän kohensi edelleenkin SE-tulostaan lukemiin 112 kg voittaen naisten avoimen luokan SM-kultaa.

Emmeth Törrönen on valittu maajoukkueeseen puolustamaan maailman- ja Euroopan mestaruuksiaan Liettuaan (MM) lokakuussa sekä Venäjälle (EM) marraskuussa. Törrönen asuu nykyään Vantaalla ja edustaa Pietarsaaren Voimailijat-seuraa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut