Kansainväliset raha-apajat ovat suomalaistenkin ulottuvilla – Asiantuntijat antavat webinaarissa vinkkejä, miten yrittäminen kannattaa myös vierailla mailla

Yritysten kansainvälistyessä voi olla edessä monta tuhannen taalan kysymystä. Myydäänkö vain ennakkomaksuilla vai ehkä sittenkin maksuajoilla?

Finnveran rahoituspäällikkö Erno Ihto on arvioimassa luottopolitiikan vaikutuksia yritysten kansainvälisien toimien tehokkuuteen kaikille avoimessa Kasvun kynnyksellä -webinaarissa.

Maksuttoman webinaarin tarkoituksena on avata yrityksille ovia kansainväliseen kasvuun, asiantuntijoiden opastuksella.

Jukka Kervinen jakaa webinaarissa tietoa ja kokemuksia, joita hän on saanut kansainvälisesti menestyneen perheyrityksen, Helsingin Myllyn, talousjohtajana.

Torstaiaamun suorassa lähetyksessä on mukana myös Suomen suurimman finanssiryhmän OP:n maksuliikepalveluiden johtaja Antti Karhu.

Heidän lisäkseen kansainvälisten apajien näkymiä raottavat OP Yrityspankin tarjoomajohtaja Janne Antila ja Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala, joka katsoo kansainvälisyyttä paikallisen median näkökulmasta.

Antila vakuuttaa, että kansainvälinen liiketoiminta on perusperiaatteiltaan samaa maata kuin kotimainenkin.

Antila muistuttaa webinaarissa erilaisista riskeistä ja siitä, miten niitä voi ennakoida ja hallita.

Karri Kannala antaa webinaarin seuraajille eväitä kansainvälistymisen hyödyntämiseen viestinnässä paikallisen median suuntaan.

Ensi torstaina (28.10.) kello 9 alkavaa webinaaria voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa etelasuomenmedia.fi/kasvun-kynnyksella/

Webinaarin tallenne on katsottavissa aikanaan samasta osoitteesta.

Webinaarisarja

Kasvun kynnyksellä

Etelä-Suomen Median ja OP Uusimaan webinaarisarjan ensimmäisen osan (23.9.) tallenne on katsottavissa osoitteessa https://etelasuomenmedia.fi/kasvun-kynnyksella/

Ensimmäisellä kerralla teemoina olivat kasvun mahdollistaminen ja talous.

Webinaarisarjan päättävä kolmas osa nähdään suorana (25.11.) ja silloin asiantuntijoiden kanssa puhutaan menestymisen eväistä vuonna 2022.

Webinaarisarjaa juontaa Jaakko Loikkanen.

Tämä media on osa Etelä-Suomen Mediaa, joka kuuluu Mediatalo Keskisuomalaiseen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut