Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehden uusi Torstai-liite tuo Sipparin tilaajille lisää luettavaa

Sipoon Sanomien torstaisin ilmestyvä näköislehti uudistuu ja tarjoaa nyt tilaajilleen lisää luettavaa. Tästä päivästä 9. joulukuuta alkaen näköislehti jakaantuu kahteen osaan; päivän lehti on tuttu digitaalinen versio saman päivän Sipoon Sanomien paperilehdestä, ja sen perässä on uusi, aina vain näköislehdessä julkaistava viikoittainen liite.

Uudessa Torstai-liitteessä tilaajille on tarjolla mielenkiintoisia juttuja, joita ei julkaista paperilehdessä – tilaajat saavat viikoittain useita lisäsivuja luettavaa kiinnostavista ilmiöistä, mielenkiintoisista persoonista ja erilaisista ajankohtaisista teemoista.

– Tällä uudistuksella haluamme tarjota Sipoon Sanomien lukijoille kattavan paketin lisälukemista paikallisten uutisten rinnalle. Uusi liite tarjoaa myös visuaalisesti näyttäviä juttukokonaisuuksia, päätoimittaja Ulla Yliherne sanoo.

Ensimmäisessä Torstai-liitteessä kilpakävelijä Aku Partanen kertoo ahdistushäiriöstään, masennuksestaan ja paniikkihäiriöistä, joista hän nyt toipuu. Samalla hän haluaa pitää tärkeää asiaa esillä kertomalla omasta toipumisestaan. Kerromme myös muun muassa sen, miksi lapsen yököttelystä ruokapöydässä ei pidä ärsyyntyä ja tapaamme Thaimaassa sukellusyrittäjänä työskentelevän Anna Pesosen.

Näköislehden lukuoikeus kuuluu kaikkiin Sipoon Sanomien tilauksiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Jos et ole vielä aktivoinut lukuoikeuttasi, voit tehdä sen klikkaamalla TÄSTÄ.

Jos et ole vielä tilaaja, voit kokeilla Sipoon Sanomien verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 5 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!