Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarokotusten käyttöön lisää tilaa – Nikkilään avataan uusi rokotuspiste ensi maanantaina

Nikkilään avataan uusi rokotuspiste ensi maanantaina 10. tammikuuta. Kunta tiedottaa tehostavansa koronarokotuksia ottamalla käyttöön lisää tilaa. Uusi rokotuspiste tulee sijaitsemaan Artturi-nimisessä rakennuksessa.

Artturi sijaitsee Nikkilän päiväkodin, vanhan Kuntalan ja muraaliteoksesta tunnetun Aravatalon välissä osoitteessa Pohjoinen Koulutie 3.

– Voimme lisätä rokotusaikoja lähiviikoille, kun otamme käyttöön lisää tilaa rokotuksille. Rekrytoimme myös koko ajan lisää rokottajia, sosiaali- ja terveystoimen johtaja Leena Kokko kertoo tiedotteessa.

Ensi maanantaista alkaen yli 12-vuotias rokottautuja rokottautuja voi valita jatkossa aikaa varatessaan rokotuspisteeksi Sipoossa joko Nikkilän sosiaali- ja terveysaseman, Artturin tai Terveyspiste Söderpointin Söderkullassa.

Artturissa rokotetaan vain ajanvarauksella. Sipoon ajanvaraukseton rokotusvastaanotto, eli walk-in-vastaanotto, palvelee edelleen joka lauantai Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla kello 12–14.

5−11-vuotiaille lapsille koronarokotteet annetaan Sipoon neuvolan toimipisteissä. Rokotepisteeksi lapselle voi valita Sipoossa joko Söderkullan neuvolan tai Nikkilän neuvolan.

Lue myös: Yli tuhannen koronatartunnan raja meni rikki – Sipoon viime vuoden synkin tautikuukausi oli joulukuu

Lue myös: Päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja joukkueurheilussa altistuneita ei voida enää selvittää – Sipoon koronatilanne pahin koko pandemia-aikana