Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestämisen kyljessä voi saada rokotteen – Liikkuva rokotuspiste kiertää sunnuntaina Sipoon äänestyspaikoilla

Sipoon kunta järjestää mahdollisuuden ottaa koronarokotus vaalipäivänä samalla kun käy äänestämässä aluevaaleissa. Liikkuva rokotuspiste kiertää sunnuntaina 23. tammikuuta viidellä äänestyspaikalla Sipoossa.

Ensimmäisenä vuorossa on Paippinen, jossa liikkuva rokotuspiste päivystää Norra Paipis skolassa kello 9–10. Talman koulun vuoro on puolestaan kello 10.3–11.30. Boxby skolassa liikkuva rokotuspiste ottaa vastaan kello 13–14.

Söderkullassa rokotuspiste päivystää Sipoonlahden koulussa kello 14.30–16.

Viimeisenä etappina on Hedåsen Västerskogissa, jossa rokotuksia saa kello 16.30–17.30.

Kunnan tiedotteessa kerrotaan, että aikaa liikkuvaan pisteeseen ei voi varata etukäteen, vaan rokottautujia palvellaan äänestyspaikoilla jonotusjärjestyksessä. Rokottaminen tapahtuu sisätiloissa.

Vaalipäivänä järjestetään lisäksi ajanvaraukseton walk-in-koronarokotusvastaanotto Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla kello 12–14. Vastaanotto sijaitsee talon P-kerroksessa, Fysioterapian käytävällä.

– Tällä viikolla ajanvarauksetta koronarokotteen voi ottaa siis sekä lauantaina että sunnuntaina, koska ajanvaraukseton vastaanotto järjestetään myös tavalliseen tapaan lauantaina Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla kello 12–14, tiedotteessa muistutetaan.

Sekä walk-in-vastaanotolla että liikkuvassa rokotuspisteessä annetaan sekä ensimmäisiä rokoteannoksia että kaikkia tehosterokoteannoksia. Walk-in-vastaanotto palvelee kaikkia yli 12-vuotiaita ja liikkuva rokotuspiste palvelee ainoastaan äänestysikäisiä, eli 18 vuotta täyttäneitä.