Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoo lopettaa koronarokotusten walk-in-vastaanotot ja Nikkilän lauantairokotukset vähäisen kysynnän vuoksi – Illalla rokotuksen saa nyt keskiviikkoisin

Koronarokotusvastaanotot ilman ajanvarausta eli niin sanotut walk-in-vastaanotot loppuvat Sipoossa ainakin toistaiseksi, koska niiden kysyntä on vähäistä, tiedottaa Sipoon kunta.

Tästä viikosta lähtien loppuvat myös lauantaiset rokotusajat Nikkilän pisteellä, mutta Söderkullan rokotuspisteellä Söderpointissa on jatkossakin tarjolla satunnaisesti aikoja lauantaisin.

Tästä lähin ilta-aikoja tarjotaan Nikkilässä keskiviikoille.

– Lauantain kävijämäärät Nikkilässä ovat kutistuneet niin pieniksi sekä ajanvarausten että ajanvarauksettomien käyntien osalta, ettei lauantaisin rokottamista ole järkevää enää jatkaa, perustelee sosiaali- ja terveystoimen johtaja Leena Kokko tiedotteessa.

Tiedotteessa todetaan myös, että jos rokotustarve ja -kysyntä lisääntyvät, walk-in-mahdollisuus voidaan järjestää uudelleen.

Ajanvarausaikoja 12 vuotta täyttäneille ja 5–11-vuotiaille lapsille on tarjolla runsaasti Sipoossa. Ajan voi varata verkossa osoitteesta koronarokotusaika.fi.

Lue myös:  THL oikoo väärinymmärrystä, suosittelee koronarokotusta myös perusterveille lapsille

Lue myös: Rokote suojaa omikronilta paremmin kuin sairastettu korona, selviää tuoreesta tutkimuksesta  – Mediuutiset: Tutkijat kuvasivat omikronin piikkiproteiinin huipputarkasti