Sipoolle halutaan oma teemapäivä – "Tärkeintä, että tapahtumasta tulisi asukkaiden näköinen"

Sipoolla tulisi jatkossa olla oma nimikkopäivä, Sipoo-päivä. Tätä mieltä on elinkeino- ja työllisyysjaosto, joka on tehnyt kunnanhallitukselle aloitteen Sipoo-päivän järjestämisestä.

– Pohdimme jaostossa, miten saisimme lisättyä Sipoon vetovoimaa ja elinvoimaisuutta. Ajatuksen Sipoo-päivästä nosti alunperin esille Sari Rissasen (sd.). Sitä hetken makusteltua tulimme siihen tulokseen, että idea on niin hyvä, että sitä täytyy viedä eteenpäin, elinkeino- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja Jani Asunmaan (kok.) kertoo.

Asunmaan mukaan Sipoo-päivän tarkoituksena olisi tuoda kuntalaisia yhteen ja esillä mitä kaikkea Sipoo asukkailleen tarjoaa. Ohjelmassa voisi olla niin pihakirppiksiä, ravintola- ja kulttuuritapahtumia kuin harrastustoiminnan ja yritysten esittelyä.

– Tärkeintä olisi saada kuntalaiset innostumaan tapahtumasta, jotta siitä tulisi sipoolaisten näköinen. Vaikka Sipoon kunta toimisikin päivän organisoivana tahona, toivottavaa olisi, että tästä tulisi sipoolaisten itsensä muodostama kansanliike, Asunmaa painottaa.

Tapahtuman ajankohdaksi hän väläyttää syksyä.

– Kuulemma Sipoolla on syyskuussa 670-vuotissyntymäpäivä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut