Leijonat pääsevät poliisisaattueessa kultajuhliin – Lumimyräkkä tervehtii tulijoita

Poliisi ottaa huomaansa Pekingistä saapuvan kultaa voittaneen miesten jääkiekkojoukkueen. Leijonat viedään Olympiastadionin kansanjuhlaan poliisisaattueessa. Tavoitteena on, että juhlittavat ovat paikalla noin kello 19, kertoo poliisi tiedotteessaan.

– Toki aikataulu saattaa elää. Saattueesta voi koitua hetkellistä häiriötä liikenteelle, sanoo tiedotteessa ylikomisario Jere Roimu.

Hän kuitenkin arvioi, että oletettavasti suurempaa häiriötä kuitenkin aiheuttaa iltapäivällä alkavaksi ennustettu lumimyräkkä.

– Suosittelemmekin vahvasti, että Olympiastadionin ympäristöön ei tultaisi omalla autolla vaan paikalle saavuttaisiin hyvissä ajoin julkisilla liikennevälineillä. Myös stadionille sisään pääsyyn on syytä varata aikaa, Roimu jatkaa.

Stadionille pääsee kello 17 lähtien.

Poliisi neuvoo, että kaikkien liikenteessä olevien on hyvä ottaa tänään huomioon sakea lumipyry.

Kiekkosankareiden illan kansanjuhlan esiintyjät selvillä

Jääkiekkomaajoukkueen stadionjuhlien ilmaislipuista osa meni trokareille, liitossa tyrmistyttiin – "Me emme todellakaan toivoneet, että tällaista tapahtuu"

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut