Leijonat ei pelaa kotikisoissa Venäjää ja Valko-Venäjää vastaan – Jääkiekkoliitto vaatii maiden sulkemista kansainvälisestä kiekkoilusta

Suomen Jääkiekkoliitto vaatii, että Venäjä ja Valko-Venäjä suljetaan kaiken kansainvälisen jääkiekkotoiminnan ulkopuolelle. Suomen maajoukkue ei aio pelata näiden maiden joukkueita vastaan, kertoo puheenjohtaja Harri Nummela tiedotteessa.

– Totesimme myös, ettei ole mahdollista, että Venäjä ja Valko-Venäjä osallistuisivat toukokuussa Tampereella ja Helsingissä pelattaviin miesten MM-kisoihin, Nummela toteaa.

Syynä ovat Venäjän tekemät ja Valko-Venäjän tukemat sotatoimet Ukrainassa.

Nummelan mukaan Suomen Jääkiekkoliitto kävi viikonloppuna keskusteluita aiheesta ja piti myös kokouksen Kansainvälisen Jääkiekkoliiton puheenjohtajan Luc Tardiffin kanssa. Suomen, Ruotsin ja Tshekin jääkiekkoliitot neuvottelevat tänään yhdessä siitä, mitä muutoksia Venäjän sulkeminen kansainvälisen jääkiekkotoiminnan ulkopuolelle aiheuttaa EHT-maiden keskinäiseen maajoukkuetoimintaan.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut