Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SPR aloittaa lipaskeräyksen myös Sipoossa – ”Halu auttaa Ukrainan kansaa on nyt valtava”

Keräys: Lipaskerääjät jalkautuvat perjantaina ja lauantaina S-marketeihin. Vapaaehtoisia mahtuu mukaan.

Ukrainan tapahtumat ovat herättäneet suomalaiset antamaan apuaan sodan uhreille.

Punaisen ristin Sipoon osaston vapaaehtoiset järjestävät kuluvan viikon lopussa lipaskeräyksen Nikkilässä ja Söderkullassa. Kerääjät päivystävät molemmissa S-marketeissa perjantaina kello 16–19 ja lauantaina kello 10–17. Aikataulu voi vielä joustaa jonkin verran.

– Kyllä kaikki haluavat nyt antaa apua Ukrainalle, auttamisen halu on niin valtava, arvioi osaston keräysvastaava Kaj Kaiser.

Vaikka Ukrainan tapahtumat ovat vyöryneet päälle vauhdilla, SPR:n väki on saanut Sipoossa mukaan aktiivisimmat kerääjät. Lisää kuitenkin tarvitaan.

– Mitään keräystavoitetta emme nyt ole asettaneet, koska tilanne on aivan uusi kaikille.

Marketkeräyksen lisäksi lippaita on viety muun muassa Boxissa sijaitsevaan Café & Grilliin sekä Söderkullassa kahvila Pikkurastaaseen ja kukkakauppa Floranitaan.

Keräystavoitetta ei nyt ole, koska tilanne on kaikille uusi.

– Ja aina kannattaa muistaa, että Ukrainan hyväksi voi kätevästi lahjoittaa rahaa myös tekstiviestin tai puhelinsoiton avulla, Kaiser kertoo.

Lahjoittaminen on mahdollista lähettämällä tekstiviesti SPR20 numeroon 16499 (20 euroa) tai Mobilepayllä lähettämällä rahaa numeroon 10900.

Soitto numeroon 0600 12220 maksaa 20,28 e + pvm/mpm. Jos lahjoitat suoraan tilille OP FI52 5000 0120 4156 73, saajaksi merkitään Punainen risti. Viite on tällöin 5186.