Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski–Uusimaa-rastit ja lasten suunnistuskoulu alkavat – aikuisille opetus alkaa toukokuussa

Keski-Uusimaa-rastit starttaavat torstaina 7.4. Ensimmäisenä rastit järjestetään Sipoon Söderkullassa. Kauden muut rastijärjestäjät ovat Keravan Urheilijat, Järvenpään Palo ja Tuusulan Voima-Veikot.

Pitkäksi venyneestä talvesta johtuen ensimmäiset iltarastit aloitetaan sprinttisuunnistuksella Söderkullan keskustassa. Ratamestarina toimii Victor Mansner.

Maastoon pääsee klo 16.30-19 ja maali sulkeutuu klo 20.30.

Ratavaihtoehdot ovat 1.5 km, 2,5 km ja 3,3 km. Kartan mittakaava on 1:4 000 / 5m. Samalla osallistumismaksulla voi juosta useamman radan. Nastareita suositellaan käytettäväksi.

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Suunnistusliiton Rastilippu-palvelussa. Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava).

Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Tapahtumapaikalta voi vuokrata Emit-kortin kolmella eurolla.

Alkavan kauden aikana kaikki neljä seuraa järjestävät mahdollisuuksien mukaan myös omatoimirasteja, mutta nyt ensimmäisellä kerralla Sipoossa ei ole omatoimirasteja.

Lisätietoja netistä ku-rastit.fi ja Rastilipusta rastilippu.fi.

Sibbo-Vargarna aloittaa myös lapsille ja nuorille 6-14-vuotiaille tarkoitetun suunnistuskoulun. Siellä opitaan lukemaan karttaa, kulkemaan luonnossa ja samalla saa kosketuksen suunnistukseen harrastuksena ja urheilulajina.

Lasten suunnistuskoulu alkaa tiistaina 5.4. klo 18 Sipoonlahden koululla, koulun lounaiskulman läheisyydessä. Tämän jälkeen jatketaan tiistaisin eri paikoissa aina kesätauolle saakka.

Lisätiedot ja yhteyshenkilöt löytyvät OK Trianin kotisivuilta.

Huom! Sipoon Sanomissa (31.3.) kerrottiin, että 5.4. alkaa aikuisten suunnistuskoulu, mutta kyseessä on siis lasten suunnistuskoulu. Aikuisille opetusta on tarjolla toukokuusta lähtien.