Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoo avaa avustuspisteen ukrainalaisille sotapakolaisille – tulossa on myös infotilaisuuksia

Sipoon kunta avaa avustuspisteen ukrainalaisille sotapakolaisille pääsiäisen jälkeen ensi viikolla. Toimintakeskus Risteys alkaa ylläpitää avustuspistettä tiistaista 19.4. alkaen Nikkilän vanhalla linja-autoasemalla, osoitteessa Iso Kylätie 30, 04130 Sipoo. Avustuspisteeseen voi toimittaa lahjoituksia tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 9–13. Ukrainalaiset sotaa paenneet henkilöt voivat hakea avustuspisteestä tarvitsemansa maksutta torstaisin ja perjantaisin kello 9–13.

Sipoon kunta, seurakunnat ja kolmannen sektorin toimijat, kuten yhdistykset, järjestävät yhteisiä infotilaisuuksia ukrainalaisille sotapakolaisille jatkossa muutaman viikon välein. Ensimmäiset tilaisuudet järjestetään keskiviikkona 20.4. ja maanantaina 25.4. kello 15–17 Sipoon seurakuntatalossa osoitteessa Iso Kylätie 1 , 04130 Sipoo.

Sipoon kunnan maahanmuuttopalveluiden koordinaattorin tavoittaa parhaiten sähköpostitse katri.indren@sipoo.fi. On hyvä huomioida, että yhteydenottoja on nyt ruuhkaksi asti.