Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt lähtivät Ferraritkin pihasta ja veneet rannasta! – Yle ja IS: Suomen ulosottomies iski oligarkki Boris Rotenbergin omaisuuteen

Suomalainen ulosottomies on ottanut takavarikkoon kaksi Ferrari-luksusautoa, jotka kuuluivat venäläis-suomalaiselle oligarkille Boris Rotenbergille. Takavarikko liittyy Rotenbergin Hangon-huvilalle tehtävään takavarikkoon, josta kertovat Yle ja Ilta-Sanomat verkkosivuillaan. Operaatio liittyy venäläisten talouspakotteisiin.

Ylen mukaan arvoautot ovat olleet todennäköisesti pitkään käyttämättöminä Suomessa. Autoja ei ole Ylen mukaan rekisteröity liikennekäyttöön ja toisen auton vakuutusmaksut on laiminlyöty.

Ylen mukaan ulosottolaitos on ottanut haltuunsa myös kaksi Rotenbergin venettä. Kahdesta takavarikoidusta veneestä toinen on Buster-merkkinen ja siinä on 225 hevosvoiman moottori. Toinen aluksista on ulosottoviraston mukaan tullut valmiiksi vuonna 1946.