Iskeekö ahneus lounaspuffetissa? Sipoolainen ravintoloitsija sakottaa turhasta hamstraamisesta

Seisovasta pöydästä otetaan turhan usein ruokaa enemmän kuin jaksetaan syödä.

Ruokahävikki on ravintoloissa ongelma, johon yrittäjät eivät voi kaikilta osin itse vaikuttaa. Söderkullalaisen thairavintolan Suan Aahan kokki ja omistaja Vaw Myllynen yritti aikansa vedota asiakkaisiinsa, jotta nämä eivät haalisi seisovasta lounaspöydästä ruokaa enemmän kuin jaksavat syödä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Sipoonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi