Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Östersundomin kirkossa asukasilta – mittava remontti käynnistyy syyskuussa

Tulevana syksynä alkava remontti sulkee Östersundomin kirkon syyskuussa.

Kirkossa järjestetään torstaina 9. kesäkuuta kello 18.00 alkaen asukasilta, jonka kuluessa tehdään selkoa tulevasta lämmitysjärjestelmän uudistamisesta maalämpöön sekä muista kirkon kunnostamishankkeista.

Yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Illan aika esitellään myös Georg Christoph Kilianin raamattuaiheiset mezzotintotaulut, jotka ovat olleet konservoitavina.

Asukasillassa ovat paikalla Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Martti Häkkänen, pastori Juho Kankare Matteus församlingista, lämmitysjärjestelmäremontin asiantuntija Jarkko Korhonen Helsingin seurakuntayhtymästä.

Kai Jämsä esittää musiikkia laulun ja kiraran voimin.

Ympäri Helsinkiä järjestetty keikkasarja huipentuu Östersundomin kirkossa lauantaina 28. toukokuuta alkaen kello 16.

Tuolloin kirkossa esiintyy puhallinsoittaja Otto Eskelisen luotsaama Uusi Aika -yhtye. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Esitys on osa We Jazzin toteuttamaa tapahtumasarjaa, jossa helsinkiläisille on esitelty elävää jazzmusiikkia kussakin kaupungin kahdeksasta suurpiiristä.

Östersundomin kirkon iltaehtoolliset jatkuvat sunnuntaisin kello 17 aina 19. kesäkuuta saakka. Sen jälkeen ehtoollistapahtumat ovat iltatauolla ja niitä pidetään jälleen 14.–28. elokuuta.

Lue myös: Lähes 270 vuotta vanhasta kirkosta tulee aiempaa ekologisempi — remontti sulkee kirkon kolmeksi kuukaudeksi