Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: 12 lapsen äitiä eivät enää pienet huolet hetkauta

Raha: Kun Maija-Liisa Suomala, 59, palasi kokopäiväisesti työelämään yli 20 vuoden jälkeen, vastassa oli rahavaikeuksia ja kodin myynti.

Nykyisin hän ostaa myös sellaisia asioita, joita ei välttämättä tarvitse: kivan paidan tai ulkomaanmatkan. Aina 12 lapsen äiti ei ole voinut näin tehdä.

Ilmiö: Eroottisten videoiden tuottaminen OnlyFans-palveluun on tuonut opiskelijalle jopa 5 000 euron tienestit kuussa, vaikka hän liittyi palveluun vasta viime syksynä. Koska tekeminen on mukavaa ja siitä saa rahaa, hän ei ajattele juurikaan moraalikysymyksiä tai mainehaittoja.

Tiede: Aalto-ylipiston vesitekniikan apulaisprofessori Eliisa Lotsari on tottunut työskentelemään veden äärellä. Lotsarin tutkimuskohteena ovat muutokset vesistöissä, erityisesti joissa.

Kulttuuri: Etiopialaisamerikkalaisen Maaza Mengisten (kuvassa) Varjokuningas-romaani toimii peilinä nykyajan tapahtumille Ukrainassa. Se kysyy myös, mikä on taiteilijoiden vastuu propagandakoneistossa.

– Mitä me teemme, kun meidän kykyjämme aletaan käyttää aseena propagandassa? Mengiste kysyy.

Perheet: Minna Rintalalla on laskentatavasta riippuen kaksi, neljä tai kuusi lasta. Heistä kaksi on biologisia, loput bonuslapsia.

– Uusperhe on rikkaus ja jotakin paljon suurempaa kuin vain kahden ihmisen välinen rakkaus, Rintala sanoo.

Kun parisuhde toimii, myös uusperhe toimii, toteaa uusperheasiantuntija Taru Meritie.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Sipoon Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Sipoon Sanomien verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!