Näissä paikoissa poliisi aikoo valvoa sipoolaisnuorten juhlintaa – "Toivottavasti vanhemmat vastaavat yöllä puhelimeen"

Itä-Uudenmaan poliisi on tiedottanut valvovansa koulujen päättymisen juhlintaa lauantaina 4. kesäkuuta erityisesti niillä alueilla, jonne nuorten tiedetään kokoontuvan.

Sipoossa tällaisia paikkoja ovat Pilvijärvi sekä Kalkkiranta. Naapurikaupunki Järvenpäässä erityisessä tarkkailussa on Rantapuisto, joka poliisin mukaan vetää puoleensa nuoria myös naapurikunnista.

– Valvomme juhlijoita edellisvuosien tapaan tiiviissä yhteistyössä poliisilaitoksen alueen eri kaupunkien ja kuntien nuorisopalveluiden kanssa. Mukana ja nuorten tukena omassa roolissaan ovat muun muassa myös sosiaalitoimi ja SPR, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Facebookissa julkaisemassaan tiedotteessa.

Poliisilla on toive myös kesäloman alkua juhlimaan lähtevien lasten ja nuorten vanhemmille.

– Toivomme, että juhlimaan lähtevien nuorten huoltajat olisivat tavoitettavissa puhelimitse lauantaina 4.6. sekä sunnuntain 5.6 vastaisena yönä ja vastaisivat tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin. Puhelu saattaa tulla muun muassa poliisilta tai nuorisotyöntekijältä, tiedotteessa muistutetaan.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut