Neljäs rokotekierros laajenee – Sipoo rokottaa seuraavaksi näitä riskiryhmäläisiä

Sipoo tarjoaa nyt neljänsiä koronarokotuksia riskiryhmiin kuuluville 70–79-vuotiaille. Kunnan tiedotteen mukaan riskiryhmiin kuuluvat esimerkiksi vaikeaa sydän- tai keuhkosairautta, diabetesta ja sairaalloista lihavuutta sairastavat henkilöt.

Ajan rokotukseen voi varata netin kautta osoitteessa koronarokotusaika.fi, jonne ajanvarausmahdollisuus aukeaa kyseiselle rokoteryhmälle lähipäivinä. Sitä ennen ja tarvittaessa myös jatkossa ajan voi varata Sipoossa puhelimitse numerosta 09 2353 6001 arkisin kello 9–15.

Jo aiemmin neljänsiä koronarokotuksia on suositeltu 12 vuotta täyttäneille vakavasti immuunipuutteisille, 80 vuotta täyttäneille, iäkkäiden hoivakodeissa asuville ja iäkkäille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä niille iäkkäille (yli 65-vuotiaille), jotka tarvitsevat toisen henkilön apua arjessa selviytymiseen terveytensä ja/tai toimintakykynsä takia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut