Keskiyön kierroksella liikutaan jälleen hyvällä asialla – Paippisissa tempaistaan Lastenklinikan pienten potilaiden auttamiseksi

Koko perheen liikuntatapahtumassa autetaan Lastenklinikan pieniä potilaita.

Sipoon kesään vuosikymmeniä kuulunut hyväntekeväisyystapahtuma Keskiyön kierros järjestetään jälleen tulevana perjantaina 10. kesäkuuta.

Tapahtumassa on tarkoitus kävellä, juosta tai pyöräillä 6,5 kilometrin lenkki Etelä-Paippisissa.

Matkaan lähdetään Paippisten vpk-talon pihasta.

Osa saapuu maaliin puoliltaöin.

– Kuten aikaisimpinakin vuosina, myös nyt lähtömaksut lahjoitetaan Lastenklinikalle, tapahtumasta vastaavan Hembygdens Vänner i Paipis -kyläyhdistyksen puheenjohtaja Ben Wickström kertoo.

Matkaan lähdetään kello 20. Wickström kertoo, että kyläyhdistykseltä tiedustellaan aika-ajoin, miksi tapahtuman nimi viittaa keskiyöhön, vaikka lähtö tapahtuukin jo illalla.

– Ajatuksena on, että myös lapsiperheet voivat osallistua tapahtumaan. Uskon, että osallistujia olisi paljon vähemmän, jos lähtö olisi vasta keskellä yötä. Riippuen siitä kuinka nopeasti kierroksen kiertää, osa kyllä saapuu maaliin puoliltaöin, hän sanoo.

Kyläyhdistys on järjestänyt hyväntekeväisyystapahtumaa aina vuodesta 1986 lähtien. Tapahtuman isä on yhdistyksen entinen puheenjohtaja Stig Wickström.

– Äitini oli huomannut, että Helsingissä järjestetään vastaavanlaista tapahtumaa ja ehdotti isälleni, että he osallistuisivat myös. Isä oli kuitenkin sitä mieltä, että miksi lähteä Helsinkiin kuin saman tien voidaan perustaa Sipooseen oma vastaava tapahtuma, Ben Wickström kertoo.

Parhaimmillaan reilun kuuden kilometrin lenkkiä on kiertänyt reilu 150 osanottajaa. Jos sää suosii, Wickströmin mukaan osallistujia odotetaan runsaasti myös tänä vuonna.

– Tämä on kiva sosiaalinen tapahtuma. Grillikin on kuumana vpk-talon pihalla koko tapahtuman ajan, hän vinkkaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut