Otto-lautta kerää jätteet Itä-Uudenmaan saaristosta – metalliromuista ja sähkölaitteista pääsee eroon maksutta

Jätteiden keräyslautta Otto aloittaa tutun kesäisen Itä-Uudenmaan saaristokierroksensa Sipoosta maanantaina 4. heinäkuuta. Rosk’n Rollin keräys etenee Porvoon saariston kautta päättyen Loviisan saaristoon torstaina 21. heinäkuuta.

Lautta kerää saariston asukkailta ja kesäasukkailta maksutta vaarallista jätettä, metalliromua, sähkölaitteita ja painekyllästettyä puuta. Lisäksi Otto ottaa vastaan sekajätettä hintaan 5 euroa per jätesäkki. Maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla paikan päällä.

Jätelauttakierroksen tarkat aikataulut ja 18 pysähdyspaikkaa koordinaatteineen löytyvät osoitteesta www.rosknroll.fi. Samasta osoitteesta sekä Rosk’n Rollin seinäkalenterista ja Roskis-lehdestä löytyy paljon lisätietoa keräykseen otettavista jätteistä ja niiden määrärajoituksista. Ohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Lisätietoa ja ohjeita saa myös Rosk’n Rollin asiakaspalvelusta, p. 020 637 7000, arkisin klo 8.30–15.30.

Kovan tuulen sattuessa keräys siirtyy viikolla eteenpäin. Mitään jätettä ei saa jättää etukäteen laitureille.

Vaarallista jätettä, metalliromua ja sähkölaitteita vastaanotetaan maksutta myös Rosk’n Rollin jäteasemilla niiden aukioloaikoina. Porvoon, Sipoon ja Loviisan jäteasemat palvelevat myös kesälauantaisin.

Otto-lautta Porvoossa

Pe 8.7.

9.00–10.00 Pirttisaari, koulun laituri

14.00–15.00 Bodö, yhteyslaituri

Ma 18.7.

9.00–10.00 Rävholmen, venekerhon laituri

14.00–15.00 Kalvö, yhteyslaituri, itäpuoli

Ti 19.7.

9.00–10.00 Ängesholmen

15.00–16.00 Herrskär, länsipuoli

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut