Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eljas Aalto toi Sipooseen SM-hopeaa – SV:ltä seitsemän urheilijaa mukana Kalevan Kisoissa

Sipoolaisseuran edustajia nähtiin Joensuussa seitsemän.

Viime viikonloppuna 6.–7. elokuuta Joensuussa järjestetyissä Kalevan Kisoissa nähtiin myös sipoolaisurheilijoiden edesottamuksia. Joensuun keskuskentällä pidettyihin yleisurheilun SM-kisoihin osallistui yhteensä seitsemän Sibbo-Vargarnan urheilijaa.

Sipoolaisurheilijoista parhaimman tuloksen saavutti pikajuoksija Eljas Aalto, joka nappasi päämatkallaan 400 metrin ratakierroksella SM-hopeaa. Aallon aika oli 47,25 sekuntia. Aalto oli myös 200 metrillä viides ajalla 21,32 sekuntia.

Moniottelun konkari Otto Ylöstalo suoriutui 10-ottelussa neljännelle sijalle. Hänen tulos oli 6810 pistettä, joka on Ylöstalon paras tulos seitsemään vuoteen.

Aitajuoksija Elin Mickos saavutti kauden tavoitteensa juoksemalla itsensä 400 metrin aitajuoksun finaaliin. Hän oli lopulta seitsemäs ajalla 61,20 sekuntia.

Pikajuoksija Mikael Granqvist oli lähellä finaalipaikkaa sekä 400 metrillä että 200 metrillä. Hän oli alkuerissä sijoilla 10. ja 12. ajoilla 48,98s, ja 22,32s.

SV:n hyppääjäkolmikolla, Joona Luotosella, Anton Kunnaksella ja Otto Junnilalla, oli epäonnea matkassa. Luotonen sai vain yhden hyväksytyn hypyn pituushypyn karsinnassa, ja karsiutui pettymyksekseen hyvästä kisakunnosta huolimatta.

Seiväshyppypaikalla vallitsi haastavat tuuliolosuhteet. Sekä Junnila että Kunnas jäivät ilman tulosta seiväshypyn karsinnassa.

SV:n urheilijat jatkavat kautta muun muassa SFIM kilpailuissa Maarianhaminassa 19.–21. elokuuta sekä SM-viesteissä 10.–11.9.