Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoossa 4. koronarokotuksen voi saada "äkkilähdöllä" – vapaita aikoja tarjolla riskiryhmäläisille ja yli 60-vuotiaille

Sipoossa rokotekattavuus muuta HUS-aluetta alhaisempi.

Sipoossa on tarjolla nopeasti vapaita aikoja neljänsiin koronarokotuksiin lähipäivinä ja lähiviikkoina. Neljänsiä koronarokotuksia tarjotaan Sipoossa 18–59-vuotiaille riskiryhmäläisille ja kaikille yli 60-vuotiaille. Neljättä annosta suositellaan heille, kun edellisestä rokoteannoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.

– Rokotuksen saa ainakin juuri nyt Sipoossa varattua itselleen äkkilähtönä heti huomiselle, kertoo palvelupäällikkö Pernilla Eriksén Aikuisten ennalta ehkäisevistä terveyspalveluista.

Kunnan tiedotteen mukaan Sipoossa rokotuskattavuus neljänsien koronarokotteiden osalta on tällä hetkellä hieman alhaisempi kuin yleisesti HUS-alueella.

– Kannustamme lämpimästi kaikkia heitä, joille neljättä rokoteannosta Suomessa suositellaan, suojaamaan itseään vakavalta taudilta rokottautumalla, Eriksén muistuttaa tiedotteessa.

Ajan itselleen voi varata verkosta osoitteessa koronarokotusaika.fi .

Jos ajanvaraus verkossa ei onnistu, voi Sipoossa varata ajan myös puhelimitse numerosta 09 2353 6001 maanantaista perjantaihin kello 9–15.