Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osuuspankilla pian laajoja käyttökatkoja – Muista nämä ajat, jos aiot nostaa rahaa automaatista

Osuuspankin verkkopalveluissa on yöaikaan 10.–11. syyskuuta huolto- ja päivitystöistä johtuvia käyttökatkoja, joiden aikana useat palvelut ovat poissa käytöstä. Osuuspankin mukaan viikonlopun aikana tehtävillä päivitystöillä varmistetaan laadukkaat palvelut asiakkaille tulevaisuudessa.

Esimerkiksi op.fi-palvelu, OP-mobiili ja OP-yritysmobiilin sekä tunnistautumisen ja verkkomaksamisen palvelut eivät ole käytössä perjantain ja lauantain eivätkä lauantain sunnuntain välisinä öinä.

Häiriöitä voi esiintyä OP-Visa-korttien debit-tapahtumissa, Mastercard-korttien käteisnostoissa ja Otto-automaateilla. Lisäksi käteistalletukset eivät toimi katkon aikana. OP-Visa-korttien credit-tapahtumat ja Mastercard-kortit esimerkiksi kaupoissa ja huoltoasemilla toimivat normaalisti.

Käyttökatkot ajoittuvat perjantain ja lauantain väliselle yölle kello 00–07 sekä lauantain ja sunnuntain väliselle yölle kello 00–06.