Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hoi, Sipoon nuoret! Perjantaina on teille bileet Nikkilässä eikä maksa mitään – illalla lavalle nousee Juno

Sipoon nuoret pääsevät juhlistamaan kotikuntansa 670-vuotisjuhlaa perjantaina 23.9. Nikkilän nuorisotalolla kello 15–20.

Maksuttoman ja päihteettömän tapahtuman aikana Söderkullan nuorisotila Pleissi on kiinni, koska nuorten toivotaan tulevan Nikkilään juhlimaan.

Nuorkan (Bubbiksentie 2, Nikkilä) pihalla voi kokeilla painia sumopainipuvussa tai ottaa kasvomaalauksen. Paikalla on myös ruokakärry-yrittäjä sekä nuorisopalveluiden puolesta myynnissä nimelliseen hintaan makkaraa, mehua ja popcornia. Jaossa on myös Sipoo-ilmapalloja.

Ilta huipentuu paikallisen räppärin Junon esiintymiseen, jota edeltää sipoolaisnuorten oma lämmittelynumero. Juhlahulinaa Nuorkalla tarjoavat kunnan lisäksi Gutsy Go, Tjejvillan, Nopee ry ja Betania-seurakunta.

Nuorisotalon piha pyhitetään tapahtumalle parkkipaikkaa myöten, joten autot ja mopot pitää parkkeerata toisaalle. Tapahtuma on räätälöity nuorille, mutta se sopii kaikenikäisille.

Juttua on muokattu 22.9.2022 klo 10.41. Korjattu tapahtuman ajankohdaksi perjantai, ei torstai.