Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sipoossa pannaan kombuchaa – pintaan nouseva scoby ei olekaan sieni

Kombucha eli hapatettu tee on alkujaan Aasiasta, mutta sitä pannaan massatuotantona jo Sipoossakin.

Tarina alkaa kellarista, tai oikeastaan Facebookista. Päähenkilö on Pasi Lindberg, joka luotsaa Etelä-Sipoossa pienpanimoa, mutta ei keksi itselleen titteliä, koska tekee työtään "niin monen hatun alta". Vuosia sitten hän bongasi somessa amerikkalaisen kaverinsa valmistavan kotonaan aasialaista hapatettua teetä, kombuchaa. Lindberg kiinnostui ja päätti kokeilla itsekin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 12 viikoksi vain 0,75 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Sipoon Sanomien sisällöt.

Tilaa 0,75 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Sipoonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi