Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Vanhempien kuolinpesä kertoo Riitta Koposelle sodan jälkeisestä sukupolvesta

Oma raha: Lapsuudenkodin vanhat tavarat nostavat tunteet pintaan. Riitta Koponen on vanhempiensa tavaroita läpikäydessään huomannut, että sodan kokenut sukupolvi ei heittänyt mitään pois.

Hyvinvointi: Äiti Johanna Tuura, tytär Nenna Tuura ja mummo Marketta Romppanen työskentelevät samassa palvelutalossa.

Tiede: Suomessa on hurja määrä samannimisiä paikkoja, mutta nimistä yli 200 000 on ainutlaatuisia. Teemasuomalainen selvitti, miten nimet ovat syntyneet.

Koti: Riikka Luukkosen koti on kuin aikakapseli 1970-luvulta.

– Tuo aikakausi on aina ollut villitys minulle. Olen teini-iästä asti kerännyt astioita ja purkkeja. Omassa kodissani yhdistyvät nyt lapsuudenkotini ja mummolani, kertoo Luukkonen.

Tietokonetta tai kännykkää lukuun ottamatta kodista ei löydy myönnytyksiä 2000-luvulle.

Henkilö: Jarkko Ahola tuli kuuluisaksi Teräsbetoni-heviyhtyeestä ja sen jälkeen television viihdeohjelmista. Miehen monipuolisen uran salaisuus on hämmästyttävä tenoriääni, joka kattaa kolme oktaavia.

Matka: Ruokamatkailussa kohteeseen tutustutaan ruoan ja juoman kautta. Suomessa luonto on tärkeässä roolissa mutta ruokamatkailu kaipaa lisää yhteistyötä.

Matka: Vuoden kuumin aika ei ole paras ajankohta matkustaa Saharaan. Yöllä teltassakin on 50 astetta lämmintä.

Ajassa: Kookkaat, muoviset, värikkäät. Siinä muutama avainsana syksyn ja talven silmälasitrendeistä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Sipoon Sanomien tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Sipoon Sanomien verkkopalveluja kuuden kuukauden ajan hintaan 2,90e/kk. Tilaa 6 kuukauden kokeilujakso.