Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hakeudu tälle alalle, jos haluat menestyä – Tässä on Suomen 7 parhaiten palkattua it-alan työpaikkaa

Teknologia on yksi nopeimmin kasvavista ammateista Suomessa. Teknologiauralla on useita etuja, ja korkea palkka on yksi niistä. Ilmiöstä kertoo Emtir Marketing tiedotteessaan.

Kolmen suosituimman työpaikan joukossa ovat ohjelmistotekniikan päällikkö, mobiisisovellusten kehittäjä ja tietojärjestelmien turvallisuuspäällikkö.

Ohjelmistotekniikan päällikön tehtävänä on valvoa ja ohjata muiden ohjelmistosuunnittelijoiden työtä projekteissa, mukaan lukien ohjelmistojen, ohjelmien ja sovellusten suunnittelu ja kehittäminen.

Mobiilisovellusten kehittäjä on puolestaan noussut yhdeksi kannattavimmista ja nopeimmin kasvavista ammateista, koska yritykset, kuluttajat, ohjelmoijat ja luovan työn tekijät ovat ottaneet tämän innovatiivisen välineen laajalti käyttöön.

Tietojärjestelmien turvallisuuspäällikkö vastaa tietokonevirusten, tietoturva-aukkojen ja haitallisten hakkerihyökkäysten estämisestä yrityksen tietokoneisiin, verkkoihin ja tietoihin.